Winkelwagen
0
Afspraak maken

Over ZIEN en Corbeau

Is het een optiekzaak? Is het een schoenenwinkel? Is het een hoeden en petten winkel? Tsja, alle drie eigenlijk! In 2011 is Optiek ZIEN opgericht als een zelfstandige, volledig onafhankelijke opticien. In 2016 startte de samenwerking met Corbeau luxe herenschoenen door samen één pand te huren. Dit leidde uiteindelijk tot het opnemen van dit oud-Rotterdamse merk in de winkel. In 2020 kozen we ervoor om serieus werk te maken van de hoeden en petten. Want waar in Rotterdam kun je nu nog een mooie hoed of pet van goede kwaliteit kopen? Precies….bij ZIEN en Corbeau!

Het resultaat is onverwacht, anders dan anders, authentiek en vooral een ontspannen plek waar bezoekers met liefde geholpen worden. We zijn ook zelf erg benieuwd hoe het zich de komende jaren verder zal ontwikkelen. Wat voorop staat is de kwaliteit, vakmanschap en stijl die al onze merken gemeen hebben.

Wie werken er bij ons:

Stephane: Eigenaar, opticien en contactlensspecialist, schoenontwerper.

Stephane

In de eerste plaats is Stephane opticien. Maar wel eentje die verder blijft zoeken naar manieren om de winkel te ontwikkelen. Hij heeft hoge standaarden m.b.t. kwaliteit, service en sfeer. De basis van deze ambitie is het plezier dat hij haalt uit de omgang met allerlei verschillende mensen en zijn intentie om hen blij te maken met wat ZIEN en Corbeau te bieden heeft. Op de dagen dat hij niet in de winkel te vinden is werkt hij aan zijn agentschap: hij heeft de licentie voor MOSCOT in Nederland.

Cato: klantadviseur, etaleur, vormgever en schoenontwerper

Cato’s adviezen voor een montuur, een schoen of een pet zijn vaak raak! Als jong meisje hielp ze haar moeder al in diens kledingwinkel, vandaar 😊. Ze heeft smaak en voelt zich thuis in een winkel als de onze met veel aandacht voor stijl. Wisten jullie dat ze daarnaast de meeste van onze etalages verzorgt, ons logo heeft gerestyled én ook onze playlists vaak verzorgd? #blijmee #gazodoor

Juanita: opticien, etaleur en schoenontwerper

De combinatie van oogzorg, mode én mensen adviseren heeft haar doen besluiten om een aantal jaar terug het roer om te gooien en weer een nieuwe studie op te pakken en opticien te worden. Juanita koos voor ZIEN en Corbeau wegens de combinatie van optiek, schoenen en hoeden en petten én wegens de toffe stadse klanten. Wij zijn blij met haar flair en leergierigheid!