OVER - OPTIEK ZIEN
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.11.0,qode-theme-mcpherson's,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

STEPHANE TOORENBURG

Stap binnen bij Optiek ZIEN en ervaar de persoonlijke aanpak die Stéphane zo kenmerkt.

Stéphane startte in de optiekwereld bij een keten, maar leerde het vak pas echt bij een aantal zelfstandige opticiens. Van een ouderwetse vakman leerde hij de technische kneepjes. Van een optometrist en middels zijn opleiding tot contactlensspecialist leerde hij over de verschillende afwijkingen aan het oog en hoe ze te herkennen.

Als je binnenloopt weet hij direct welk montuur het moet worden. Stéphane heeft een feilloos gevoel ontwikkeld voor pasvorm: oftewel welke bril iemand flatteert. Een échte hulp bij het uitzoeken van een nieuwe bril dus!

Stéphane houdt van omgang met allerlei verschillende mensen. Zijn service gerichtheid zit ‘m in kleine details: het kopje koffie bij binnenkomst, de ontspannen sfeer in de winkel, het oog voor detail en die prachtige monturen die hij allemaal eigenhandig heeft uitgezocht.

MOSCOT

Coming soon…