OOGMETING

WERKWIJZE

 

Wat kunt u verwachten als u bij ons binnenloopt? Goede service begint met een goed gesprek. Als we weten wat uw dagelijkse bezigheden zijn en welke klachten u eventueel hebt zoeken we een oplossing die bij u past: een bril, lenzen of een combinatie. Een bril of lenzen draagt u omdat u niet goed kunt zien, dus de meting, de juiste glazen of lenzen en het inslijpen krijgen evenveel aandacht zodat het resultaat optimaal is. Het is niet gek als u even moet wennen aan bijvoorbeeld multifocale glazen of lenzen. En daar krijgt u dan ook 6 maanden de tijd voor. Mocht het niet wennen, dan zoeken we gezamenlijk naar een goede oplossing.

 

DE GLAZEN

 

ZIEN werkt exclusief met Rodenstock. Dit groningse bedrijf  is al meer dan 140 jaar een begrip op het gebied van brillenglazen. Eén van de kernwaarden van Rodenstock is kwaliteit en dat past bij ZIEN.

Zonneglazen –  UV-stralen kunnen schadelijk zijn voor de ogen. Bescherming is dus van groot belang;bij het autorijden, op het water of in de sneeuw. U kunt kiezen tussen effen gekleurde en verlopende (degradé) glazen.

Coating- al ons glas heeft een krasbestendige coating, die zo glad is dat stof en vuil zeer gemakkelijk te verwijderen zijn. Bovendien heeft u door de ontspiegeling geen last van hinderlijke schitteringen en blijven uw ogen voor een ander goed zichtbaar.

Multifocale glazen – deze hebben we voor u in alle soorten en maten: beeldscherm glazen, normale multifocale glazen, maar ook een enkelvoudige brillenglas met leesondersteuning. Rodenstock multifocaalglazen hebben als voordeel dat de brildrager een rustiger en minder vertekend beeld ervaart.

 

Meekleurende glazen – De nieuwste generatie voor ideaal zicht:

 

1)  Kleuren zeer snel op bij meer licht

(uw bril wordt binnen een paar seconden een zonnebril).

 

2)  Bieden 100% UV-A en UV-B bescherming (tot 400 Nm) ook bij op- en terugkleuring.

 

3)  Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

 

 

APPARATUUR

 

Omdat elke bril door ons zelf gemaakt wordt in de winkel kunt u komen kijken als de glazen in uw bril worden geslepen.

Bij het ophalen van uw nieuwe bril wordt deze nog goed afgesteld. Dat is van belang voor het draagcomfort, maar ook om te zorgen dat u op de juiste plek door het glas heen kijkt. Vooral bij multifocale brillen is dat van groot belang.  Daarom mag u altijd binnenlopen om uw bril opnieuw te laten afstellen, krijgt u gelijk een lekkere kop koffie!”

 

ZORGVERZEKERING

 

Via uw zorgverzekering heeft u mogelijk recht op (gedeeltelijke) vergoeding  van uw nieuwe bril. In veel gevallen kunnen wij direct bij de zorgverzekeraar controleren waar u recht op heeft en dit in mindering brengen op uw rekening.

We declareren zelf bij de zorgverzekering, dat is makkelijk voor u.”

Volg ons op

Social Media

Adres

Nieuwe Binnenweg 60

3015 BB Rotterdam

nieuwe binnenweg 60, rotterdam