Winkelwagen
0
Afspraak maken

Oogmeting

Wat kunt u verwachten als u bij ons binnenloopt? Uiteraard een goede oogmeting, maar we bieden meer dan dat. Goede oogzorg begint met een goed gesprek. Als we weten wat uw dagelijkse bezigheden zijn en welke klachten u eventueel hebt zoeken we een oplossing die bij u past: een bril, lenzen of een combinatie. Een bril of lenzen draagt u omdat u niet goed kunt zien, dus de meting, de juiste glazen of lenzen en het inslijpen krijgen evenveel aandacht zodat het resultaat optimaal is. Het is niet gek als u even moet wennen aan bijvoorbeeld multifocale glazen of lenzen. En daar krijgt u dan ook 6 maanden de tijd voor. Mocht het niet wennen, dan zoeken we gezamenlijk naar een goede oplossing.

Oogzorg

De glazen

ZIEN werkt exclusief met Rodenstock. Rodenstock is al meer dan 140 jaar innovatieleider binnen de optiek. De glazen zijn het resultaat van excellent vakmanschap, precisiebewerkingen, slimme technologieën en kennis die in vele jaren van onderzoek opgedaan is. Hieronder vindt u een greep uit wat we u kunnen bieden:

Zonneglazen

Dankzij de innovatieve technologie bieden onze zonneglazen uw ogen betrouwbare en daardoor onmisbare bescherming tegen schadelijke UV-straling. Bovendien kunt u met hoogwaardige glazen in uw sterkte niet alleen de scherpe zon trotseren maar hebt u ook haarscherp zicht.

Coating

Al ons glas heeft een krasbestendige coating, die zo glad is dat stof en vuil zeer gemakkelijk te verwijderen zijn. Bovendien heeft u door de ontspiegeling geen last van hinderlijke schitteringen en blijven uw ogen voor een ander goed zichtbaar.

Multifocale glazen

Deze hebben we voor u in alle soorten en maten: beeldschermglazen, normale multifocale glazen, maar ook een enkelvoudig brillenglas met leesondersteuning. Rodenstock multifocaalglazen hebben als voordeel dat u een rustiger en minder vertekend beeld ervaart.

Meekleurende glazen

De nieuwste generatie voor ideaal zicht: Kleuren zeer snel op bij meer licht (uw bril wordt binnen een paar seconden een zonnebril). Bieden 100% UV-A en UV-B bescherming (tot 400 Nm) ook bij op- en terugkleuring. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Apparatuur

Voor de optiek hebben we alle apparatuur in huis om zelf uw glazen in uw bril te slijpen, u ziet het ons regelmatig doen achter de balie. Kijk gerust mee en vraag om uitleg als u het interessant vindt. Wij leggen het graag uit.

Wij meten op 3 manieren uw ogen (ja, echt!):

Waar we altijd mee starten: onze DNEye® scanner van Rodenstock. De meest innovatieve oogtest aller tijden. Dit apparaat zie je niet overal! Met deze zeer precieze 3D-oogmeting kunnen we uw ogen nauwkeuriger meten dan ooit. Onmisbaar om nachtblindheid te verhelpen! Vervolgens neemt u plaats in de grote zwarte stoel voor de meting met de refractie unit. Als laatste deel van de meting maken we gebruik van ambachtelijke spullen: de pasbril. Zo ervaart u de nieuwe sterkte op realistische wijze en eventueel passen we aan waar nodig: we weten het graag zeker! Zo krijgt u de meest individuele en perfecte brillenglazen en dus het scherpste zicht ooit!

Zorgverzekering

Via uw zorgverzekering heeft u mogelijk recht op (gedeeltelijke) vergoeding van uw nieuwe bril. In veel gevallen kunnen wij direct bij de zorgverzekeraar controleren waar u recht op heeft en dit in mindering brengen op uw rekening.

We declareren zelf bij de zorgverzekering, dat is makkelijk voor u.