CONTACTLENZEN

Een goede lens draagt prettig en zorgt dat u weer scherp ziet. Niet alleen in de verte, maar ook uw laatste appje moet duidelijk leesbaar zijn. ZIEN heeft diverse oplossingen voor u om dat te bereiken. We hebben dag- en maandlenzen, dag- en nachtlenzen, harde en zachte lenzen, enkelvoudige en multifocale torische lenzen en als u het van te voren vraagt ook nog kleurlenzen.

 

Eerst meten we uw sterkte en controleren we de algehele conditie van het oog. Daarna bepalen we de kromming en diameter van het oog zodat we een lens voor u kunnen uitzoeken die past. Om droge ogen te voorkomen mogen lenzen niet te strak zitten, maar ook weer niet te los, want dan kunnen ze er zomaar uitvallen.

 

Onze prijzen wijken niet af van die van de grote ketens. SPECIALE ACTIE DAGLENZEN: Daglenzen zijn bijzonder geschikt voor mensen die graag zonder bril sporten of die bril en lenzen willen afwisselen. Onze siliconen lenzen zijn hoog zuurstofdoorlatend en hebben dus een groot draagcomfort. Nu een halfjaarpakket daglenzen voor slechts €189.- !

Volg ons op

Social Media

Adres

Nieuwe Binnenweg 60

3015 BB Rotterdam

nieuwe binnenweg 60, rotterdam