FULL TIME OPTICIEN

 

 

Wat doen wij?

Wij zijn een hard groeiende kleine zelfstandige optiek, conceptstore én agentschap in Rotterdam centrum. We voeren een bijzonder assortiment dat bestaat uit brillen, lenzen, schoenen, hoeden en petten en andere nog wat randartikelen. Hiermee hebben we een trouwe, diverse, stadse groep klanten weten te binden. Brillen en lenzen adviseren is onze corebusiness. Door het vertrek van een collega bestaat het team nu uit de eigenaar/opticien/lensspecialist en één verkoopmedewerker. We zijn op zoek naar een full time opticien.  

 

Profiel

Je bent in het bezit van een MBO diploma Optiek.  Je bent in staat zelfstandig te werken omdat je op +/- twee dagen per week de enige opticien in de winkel zult zijn. Juist daarom zoeken we een ervaren opticien. Je hebt een gezonde teamspirit en een open en hartelijke uitstraling. Je bent mode-bewust en hebt een verzorgd voorkomen.  Een gemotiveerde instelling, hulpvaardigheid en flexibiliteit, en plezier hebben in alle voorkomende werkzaamheden in de winkel maakt dat je goed in ons team zult passen.

 

Competenties

Je hebt de volgende vaardigheden:

  • Uitstekende kwaliteiten in oogmeten & adviseren van de juiste glazen
  • Uitstekende werkplaatsvaardigheden als het slijpen van glazen en monturen afpassen
  • Krachtig kunnen adviserend verkopen
  • Zelfstandig
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Gevoel voor stijl en mode
  • Regels en afspraken nakomen
  • Het is een pre als je ook contactlensspecialist bent

 

Aanbod

5 dagen / +/- 40 uur als allround opticien in een groeiend bedrijf. Deel van een team van nu 1 opticien, 1 verkoopmedewerker een zaterdaghulp en we zijn ook op zoek naar een vertegenwoordiger voor het agentschap.

 

Contract voor 1 jaar met een proeftijd van 1 maand.

 

Winkelopening: Dinsdag t/m zaterdag+ elke vrijdag tot 19u.

 

 

 

Interesse? Vul hieronder in

*=verplicht

 

Volg ons op

Social Media

Adres

Nieuwe Binnenweg 60

3015 BB Rotterdam

nieuwe binnenweg 60, rotterdam