FULL/PART TIME VERTEGENWOORDIGER MOSCOT BENELUX

 

 

Wat doen wij?

Wij zijn een hard groeiende kleine zelfstandige optiek, conceptstore én agentschap in Rotterdam centrum. We voeren een bijzonder assortiment dat bestaat uit brillen, lenzen, schoenen, hoeden en petten en andere nog wat randartikelen. Hiermee hebben we een trouwe, diverse, stadse groep klanten weten te binden. Alhoewel brillen en lenzen adviseren de corebusiness is van de winkel gaan we het agentschap verder uitbreiden. We zijn licentiehouder van het merk MOSCOT in de Benelux en gaan op korte termijn de licentie voor een tweede merk nemen. We zijn op zoek naar een vertegenwoordiger voor dit agentschap.

Wat ga je doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor Nederland en België voor beide merken. Aan jou de taak om  MOSCOT bij de beste zelfstandige opticiens in de Benelux te promoten en het aantal verkooppunten  verder uit te breiden. Het nieuwe merk is nu nog bij een selecte groep opticiens te verkrijgen, jij gaat de uitdaging aan om die distributie verder op te bouwen.

Ongeveer 40 weken per jaar reis je rond om de merken te vertegenwoordigen. 2 of 3 x per jaar ga je mee naar internationale beurzen in Parijs, Milaan en München.

In de resterende 10 weken ben je beschikbaar om in de winkel in Rotterdam te werken als opticien en val je in voor collega’s die op vakantie zijn. Hiermee hou je je eigen optiek-vaardigheden op peil én hou je voeling met de eindgebruiker. En is dat natuurlijk ook gezellig en het biedt ons de tijd om samen ideeën te genereren voor een volgende fase.

Profiel

Je bent in het bezit van een MBO diploma optiek en je hebt minimaal 2 jaar ervaring als opticien bij een zelfstandige opticien. Je bent commercieel én weet een warme lange termijn relatie met de klant op te bouwen. Je hebt passie voor je merk(en) die zich kenmerken door kwaliteit in materiaal en ontwerp. Je hebt een gezonde teamspirit en een open en hartelijke uitstraling. Je bent mode-bewust en hebt een verzorgd voorkomen.  Je hebt een gemotiveerde instelling, bent hulpvaardig en flexibel. Je bent in het bezit van een eigen auto.

Competenties

Je hebt de volgende vaardigheden:

  • Commercieel, bekend met het adviserend verkopen
  • Gestructureerd, planmatig en doelgericht werken
  • Zelfstarter
  • Samenwerken met een team op afstand
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Gevoel voor stijl en mode
  • Regels en afspraken nakomen
  • Je kunt oogmetingen uitvoeren en de juiste glazen adviseren

Aanbod

4 of 5 dagen / 32-40 uur als allround vertegenwoordiger en vaste invalkracht van de optiekwinkel in Rotterdam. Beloning marktconform en vergoeding van reiskosten. 

Contract voor 1 jaar met een proeftijd van 1 maand. Werkdagen maandag t/m vrijdag. Bij invallen in de winkel of speciale evenementen bereidt in het weekend te werken.

(Winkelopening: Dinsdag t/m zaterdag+ elke vrijdag tot 19u.)

Interesse? Vul hieronder in

*=verplicht

 

Volg ons op

Social Media

Adres

Nieuwe Binnenweg 60

3015 BB Rotterdam

nieuwe binnenweg 60, rotterdam